Als je suiker vermijdt, denk je misschien dat MGO™ Manuka Honing van het menu is. MGO™ Manuka Honing met Cyclopower verandert dat allemaal – het is een alternatief met een lage GI.

GI (glycemische index) heeft betrekking op de snelheid waarmee koolhydraten worden afgebroken tot glucose en vanuit uw darm worden opgenomen in het bloed. Voedingsmiddelen met een hoge GI-index kunnen resulteren in de al te bekende suiker hoog, gevolgd door een crash. Voedingsmiddelen met een lage GI hebben een lage suikerinvloed en helpen om de bloedsuikerspiegel in stand te houden, nu erkend als een zeer belangrijke gezondheidsfactor. CycloPower ™ is een 100% natuurlijke plantaardige vezel waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de natuurlijke eigenschappen van manuka honing verbetert en de spijsvertering bevordert. CycloPower ™ verlaagt de glycemische index (GI) van MGO™ Manuka Honing drastisch – van een gematigde 57 tot een zeer lage GI van 18.

Om dat in perspectief te plaatsen – groene erwten hebben een GI van 54, wortels hebben een GI van 39 en cashewnoten hebben een GI van 22. Je kunt hier wat meer glycemische indexwaarden van algemeen voedsel zien.

Ons Cyclopower-product heeft ons in staat gesteld om u alle voordelen van MGO™ Manuka Honing te bieden, maar zonder de hogere GI die honing normaal gesproken heeft. Als een toegevoegde bonus biedt CycloPower ™ ook de prebiotische voordelen van voedingsvezels, die een gunstige darmflora en een gezond spijsverteringsstelsel bevorderen.

MGO™ Manuka Honing met Cyclopower biedt een geweldig alternatief voor MGO™ Manuka Honing liefhebbers die hun suikerinname willen verminderen, en is ook de perfecte oplossing als ze reizen – Manuka-honingcapsules of -tablets zijn veel handiger dan een zware pot honing in je tas! De capsules leveren gerichte, langdurige afgifte in de maag en prebiotische voordelen verderop in het maag-darmkanaal.