Zoals te zien op ABC’s – Good Morning America. De enorme vraag naar echte, gecertificeerde Manuka Honing neemt een enorme versnelling. Manuka Health is een pionier in het MGO ™ Manuka Honing-kwaliteitssbeoordelingssysteem – een nauwkeurig en betrouwbaar wetenschappelijk certificatiesysteem voor echte Nieuw-Zeelandse Manuka-honing, gebaseerd op de concentratie van methylglyoxal (MGO), de natuurlijk voorkomende verbinding die Manuka Honing zijn unieke, stabiele kwaliteit en uniekheid geeft. De transparante en gemakkelijk te begrijpen MGO ™ Manuka Honing-classificatie garandeert zowel authenticiteit als natuurlijke kracht. MGO ™ Manuka-honing is de enige honing in de wereld met significante hoeveelheden methylglyoxal, variërend van 30 mg tot meer dan 850 mg / kg. Alle andere geteste honen wereldwijd varieerden van 0 tot 5 mg / kg. Hoe hoger het gehalte methylglyoxal (MGO), hoe sterker de bioactiviteit van de honing. Verzameld van bijenkorven in afgelegen ongerepte gebieden van Nieuw-Zeeland, is elke partij MGO ™ Manuka Honing getest en gecertificeerd om gegarandeerde niveaus methylglyoxal te bevatten (weergegeven als het MGO ™ -nummer), wat de authenticiteit en de unieke bioactiviteit van elk product bevestigt.