Propolis BIO30+ capsules

uit Nieuw Zeeland

Propolis staat bekend als puur natuurlijk product dat het lichaam ondersteunt. Manuka Health BIO30+ Propolis Capsules hebben een zeer hoog gehalte aan bioflavonoïden en andere bioactieve verbindingen die een krachtige ondersteuning bieden voor het immuunsysteem. Propolis is een natuurlijke hars dat gevonden wordt in jonge knoppen van bomen. Bijen verzamelen de propolis, mengen het vervolgens met hun eigen enzymen en bijenwas en gebruiken dit vervolgens om de bijenkorf te dichten. Dit creëert de meest steriele omgeving bekend uit de natuur en beschermt de bijenkorf tegen ziekte.

Duitse wetenschappers hebben de zeer hoge niveaus van cafeïne zuur fenethyl Ester (CAPE) die in Manuka Health BIO30+ ontdekt en omschreven in wetenschappelijke publicaties. Dit natuurproduct biedt zeer gunstige kwaliteiten voor het lichaam en is onafhankelijk gecertificeerd om ten minste 30 mg/g aan bioflavonoïden te bevatten.

Elke capsule bevat 500mg BIO30+ Propolisextract.

Inhoud: 120 capsules (400mg)

Ingrediënten per 4 gelatinecapsules: Sojaboon olie 1,38gr, propolispoeder 400 mg, bijenwas 120 mg, Sojaboon lecithine 48 mg, d-alpha Tocopherol 27,4 mg, Bioflavonoïden 89 mg,.