Hoogwaardige Manuka Honing van Manuka Health; meetbaar de beste

Nieuw Zeelandse Manuka Honing is de enige 100% natuurlijke voeding in de wereld waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat het een effectieve en betrouwbare unieke hoog kwalitatieve bio-activiteit heeft. In 2006 deden Duitse wetenschappers, onder leiding van Professor Thomas Henle, een ontdekking dat deze uitzonderlijk hoge niveaus van Methylglyoxal in Manuka Honing uitsluitend verantwoordelijk zijn voor zowel de kwaliteit als de unieke en betrouwbare bio-activiteit. Lees meer over de wetenschappers achter de MGO Manuka Honing. Manuka Health produceert Manuka Honing met verschillende sterktes, variërend van 30 mg/kg tot 550 mg/kg, zodat de consument zelf de producten kan kiezen. Hoe hoger het Methylglyoxal gehalte, hoe sterker en krachtiger de Manuka Honing is.

Manuka Honing (MGO) Methylglyoxal

Manuka Health was het eerste bedrijf in de wereld dat begon met het meten van het Methylglyoxal gehalte in Manuka Honing. Als voorbeeld: MGO™ 100+ Manuka Honing is getest en gecertificeerd op ten minste 100 mg/kg Methylglyoxal, het minimum dat nodig is voor de unieke gezondheidsvoordelen.

Manuka Health is pionier in het MGO™ Manuka Honing kwaliteit waarderingssysteem – een nauwkeurig en betrouwbaar wetenschappelijk certificeringssysteem voor echte Nieuw-Zeelandse Manuka Honing gebaseerd op de concentratie van Methylglyoxal, de van nature voorkomende stof die Manuka Honing zijn unieke, stabiele bio-activiteit geeft. Het transparante en gemakkelijk te begrijpen MGO™ Manuka Honing waarderingsysteem garandeert zowel de authenticiteit als de bio-actieve kracht en kwaliteit.

Overzicht van MGO Manuka Honingen uit Nieuw Zeeland. Het testen op de aanwezigheid van de Methylglyoxal staat bekend als één van de meeste robuuste vormen van testen voor het aantonen van de zeer hoge natuurlijke bio-activiteit van Manuka Honing en de garantie voor een echte Manuka Honing.

Manuka Health’s MGO™ Manuka Honingen zijn verkrijgbaar in potten van 250gr, 500gr. en 1 kg.