Manuka Health

Vertrouwde experts in natuurlijke bijenproducten

100% Nieuw Zeeland, we zijn trotse producenten van bijenproducten uit Nieuw Zeeland. We oogsten, verwerken en verpakken onze bijproducten in Nieuw Zeeland, waardoor ze voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Nieuw Zeeland.

Leiders in bijenproduct Wetenschap

Bijenproducten zijn alles wat we doen. We zijn 100% gefocust op het ontsluiten en delen van hun gezondheidsbevorderende potentieel en hebben de leiding genomen in Manuka honing en Propolis wetenschap. We zijn toegewijd aan het ontdekken en optimaliseren van de natuurlijke wonderen van deze producten om te delen met consumenten over de hele wereld.

Kwaliteit die u kunt vertrouwen

We controleren het hele proces van bijenkorf tot productie tot verpakking, allemaal in onze eigen faciliteiten in Nieuw Zeeland. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u authentieke en premium natuurlijke bijenproducten krijgt die zijn getest en gegarandeerd voor zuiverheid en kwaliteit.

Duurzaamheid in ons hart

Onze focus en zorg begint bij onze kasten, waar we gepassioneerd zijn over onze hardwerkende bijen en een diep respect hebben voor de schoonheid en zuiverheid van het land. We doen er alles aan om onze premium bijenproducten uit Nieuw-Zeeland duurzaam te maken. Dit betekent nooit concessies doen aan de gezondheid van onze bijen en ervoor zorgen dat we de ongerepte schoonheid van de natuur in Nieuw-Zeeland behouden.

Onze bijen en imkers

Bijen zijn niet alleen verantwoordelijk voor prachtige natuurlijke producten zoals Manuka honing, Propolis en Royal Jelly, maar ze spelen ook een essentiële rol in het ecosysteem van de wereld. Het is van vitaal belang om de bijen te beschermen en te respecteren.

Bij Manuka Health zijn we gepassioneerd door onze hardwerkende bijen en toegewijd aan het duurzaam maken van ons hoogwaardige assortiment van Nieuw Zeelandse Manuka honing. We werken samen met onze landeigenaars en imkers om ervoor te zorgen dat onze bijen het hele jaar door worden gevoed, gekoesterd en beschermd, terwijl ze hard aan het werk zijn en onze heerlijke Manuka honing en andere bijenproducten van Manuka Health maken.

Omdat we toegang hebben tot afgelegen, ongerepte milieus, is er zeer weinig risico dat herbiciden en pesticiden in het milieu aanwezig zijn – wat een van de grootste risico’s is voor de gezondheid van bijen. En natuurlijk testen we ook de Manuka honing om ervoor te zorgen dat deze vrij is van pesticiden, antibiotica en andere verontreinigingen.

Onze imkers

Ons bijenteam is een van de meest ervaren in Nieuw-Zeeland. Onder leiding van onze meester-imker David Campbell, hebben we een groeiend team van toegewijde imkers die zich richten op het produceren van topkwaliteit Manukahoning, New Zealand Gourmet-honing, Propolis en Royal Jelly.

Wij zijn toegewijd aan:

Bijenkorf gezondheid en voedingervoor zorgen dat onze bijen het hele jaar door worden verzorgd
Overwinteringsprogramma’sonze bijenkorven beschermen en voeden wanneer ze niet bezig zijn met het maken van onze honing
Geen antibiotica gebruikt in onze kasten