Over Manuka Health

Een toonaangevend bedrijf in natuurlijke gezondheid in Nieuw Zeeland

Manuka Health is opgericht in 2006. Geïnspireerd door de wetenschap dat Nieuw Zeelandse bijenproducten speciale en unieke gezondheidseigenschappen hebben, werden we gedreven door de wens om wetenschap te gebruiken om deze unieke natuurlijke producten te begrijpen en te gebruiken, en om ze te delen met de wereld.

Tegenwoordig bestaat Manuka Health uit een groeiend team van toegewijde specialisten (ongeveer 1,5 miljard bijen en 140 mensen), die onze Manuka honing, Propolis, Royal Jelly en New Zealand Gourmet-honing zorgvuldig verzorgen en voeden om de levende energie van de natuur in Nieuw Zeeland te vangen.

Onze focus en zorg

Manuka Health zijn leiders in Manuka honing en Propolis wetenschap. We hebben jarenlang hun geheimen ontdekt en de zuiverheid en buitengewone natuurlijke eigenschappen van deze complexe bijenproducten beschermd en geoptimaliseerd. Deze ingewikkelde kennis en zorgvuldigheid betekent dat u kunt vertrouwen dat onze premiumproducten precies zijn wat ze beloven te zijn.

Wij beheren en verzorgen elke stap van het proces, van de korf tot de productie tot de verpakking – allemaal in onze eigen faciliteiten in Nieuw-Zeeland. Dit betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat u authentieke en premium natuurlijke bijenproducten krijgt die zijn getest en gegarandeerd voor zuiverheid en kwaliteit.