Manuka Honing uit Nieuw Zeeland

Groeit in het wild al 80 miljoen jaar

MGO™ Manuka Honing komt van de inheemse Manuka struik (Leptospermum scoparium) in Nieuw Zeeland die al meer dan 80 miljoen jaar in dit ongerepte, ruige landschap in het wild groeit. Als gevolg van de unieke klimatologische omstandigheden en de geïsoleerde ligging van Nieuw-Zeeland, heeft de Manuka struik een uitstekende en vooral unieke zeer krachtige bio-activiteit ontwikkeld. De autochtone Maori gebruikten de bladeren en schors van de Manuka struik voor een scala aan inwendige en uitwendige kwalen. In 1839 werden de eerste honingbijen door Europese kolonisten naar Nieuw-Zeeland gebracht. Gedurende bijna honderd jaar bleven de voordelen van Manuka honing onbekend. Pas in de laatste decennia zijn de opmerkelijke eigenschappen van Manuka honing ontdekt.

Waarom uw lichaam houdt van Manuka honing

De speciale kwaliteiten en eigenschappen van MGO™ Manuka honing zijn in geen andere honing op de planeet te vinden. Manuka honing is het enige 100 procent natuurlijke product in de wereld dat aantoonbaar effectief en betrouwbaar werkt vanwege de hoge niveaus Methylglyoxal (MGO™). Het is bekend dat Manuka honing in de juiste sterkte het lichaam voedt en het zelfherstellend vermogen ondersteunt. Manuka honing is het belangrijkste bestandsdeel in onze cosmeticalijn. Het voedt uw huid, het ondersteunt de groei van nieuwe cellen en bestrijdt de zichtbare tekenen van veroudering.

Onze Passie

MGO™ Manuka Honing is geweldig voor huid en lichaam. Daarom is het de basis voor onze huidverzorgingslijn. Met de gezamenlijke passie van het gehele Manuka Health team is er compleet assortiment natuurlijke Manuka honing huidverzorgingsproducten ontwikkeld die wij u met gepaste trots voorstellen.

Onze Ingrediënten

Wij zorgen ervoor dat de ingrediënten van onze huidverzorgingsproducten van dezelfde hoge kwaliteit zijn als de Manuka honing waarmee wij deze mengen. We gebruiken uitsluitend ingrediënten die voldoen aan de eisen van de Duitse BDIH (Bundesverband Deutscher Industrie- und Handelsunternehmen), de strengste normen ter wereld voor natuurlijke gezondheidsproducten. Elk ingrediënt heeft een eigen specifiek doel om de huidcel te ondersteunen, waardoor de vitaliteit en de uitstraling van de huid zal toenemen. Er zitten geen toegevoegde geuren of kleuren in onze producten – alleen de karakteristieke geur van Manuka honing en de andere natuurlijke botanische producten die wij gebruiken. Het gehele assortiment is geschikt voor de gevoelige huid.

Onze Toewijding